O nas

Salon poročnih in svečanih oblačil KRINOLINA se nahaja v TRNOVEM, ob rimskem zidu v LJUBLJANI. KRINOLINA je prava poročna galerija. Mogočen obokan prostor s stebrom v sredini že ob vstopu pričara veličastnost dogodka, kakršen poroka vsekakor je.

V KRINOLINI se lahko pohvalimo z dolgoletno, več kot 28–letno tradicijo (od leta 1991) in bogatimi izkušnjami na področju izposoje in prodaje ženskih in moških poročnih oblek, svetovanja in šivanja (prva izposojevalnica v Ljubljani).

Bogat stilski izbor vrhunskih kolekcij poročnih, svečanih, moških oblek ter mladostnih kratkih in dolgih maturantskih oblek in preverjena kakovost vam zagotavljata, da vam bo obleka pristajala natanko tako, kot si želite.

 

 

Poročni salon KRINOLINA vam nudi blagovne znamke oblek, WHITE ONE by PRONOVIAS in ST. PATRICK by PRONOVIAS – Španija, MORI LEE, RONALD YOICE, VIKTORIA JANE – Anglija, MADELINE GARDNER – New York, ARCHETIPO – Italija, MASTERHEAD, DIEGEL, WILVORST – Nemčija… ki bodo zadovoljile še tako zahtevne gurmanke. Omenjene blagovne znamke sodijo v sam vrh svetovne poročne in svečane mode.

Novost v Krinolini je blagovna znamka SHERRI HILL iz ZDA, ki je trenutno ena bolj iskanih in trendovskih linij svečanih oblačil.

V Krinolini se lahko oblečete za svoj prvi svečan dogodek – valeta, poskrbimo pa tudi za male in velike družice. Prav tako lahko izbirate med široko ponudbo poročnih dodatkov : poročni čevlji, poročna vabila, poročni konfeti, poročne zahvale, poročni nakit. Po želji vam zašijemo raznovrstne poročne pajčolane, blazinice za prstane ter poročne podvezice.

Vse na enem mestu – odločitev je vaša
VSTOPITE V SALON S TRADICIJO – SALON KRINOLINA